Facebook Twitter LinkedIn E-post

Visolit – Sales Executive

Visolit – Sales Executive

Visolit har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner.», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at Visolit er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Vi har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden. Visolit er i sterk vekst, og hos oss har du store muligheter for videreutvikling.

Som Sales Executive får du ansvar for gjennomføring av salgs- og kundeaktiviteter mot nye kunder
De viktigste oppgavene:    
Kvalifikasjoner og ønskede personlige egenskaper:    
Vi tilbyr:   
Det aller viktigste for oss er at du er den rette til å løfte oss videre og bidra til at enda flere kunder velger oss. Du vil bli en del av et team som jobber hardt for å hjelpe kundene, og du vil få en gjeng med erfarne og kompetente kolleger på laget!
Søkere vil bli vurdert fortløpende. For nœrmere informasjon om stillingen, ta kontakt med Tor Clausen på mobil 966 64 513, Nanna Collett på mobil 975 18 446 eller send søknad til nanna@collettsearch.no
Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Visolit – Sales Executive
Flere stillinger Skriv ut