Facebook Twitter LinkedIn E-post

Visolit – Nettverkskonsulent – Asker, Oslo, Stavanger, Bergen eller Arendal

Visolit – Nettverkskonsulent – Asker, Oslo, Stavanger, Bergen eller Arendal

Vi søker etter en Nettverkskonsulent til ett av Nordens største windowsbaserte servermiljøer. Området for stillingen er innenfor drift og forvaltning av kommunikasjonsløsninger. Denne stillingen fordrer at man har noe kunnskap og erfaring innenfor Palo Alto, Sonicwall og Cisco, og det er ønskelig med sertifisering på Cisco CCNA-nivå eller høyere.

 

Arbeidsoppgaver

• Forvaltning av kommunikasjonsløsninger

• Feilsøking, nettverksanalyse og optimalisering

• Oppdatering av dokumentasjon i henhold til kvalitetskrav • Bidra til faglig og metodisk utvikling av tjenesten

 

Ønskede kvalifikasjoner

• 2 års relevant utdanning etter videregående skole

• Generell nettverkskompetanse minimum tilsvarende Cisco CCNA sertifisering

• Gode kunnskaper om routing, switching, WLAN, VPN, brannmur, sikkerhet

• Kunnskap og erfaring med vpn teknologier, herunder etablering av Ipsec basert site-to-site nettverk på Cisco eller andre plattformer.

• Kjennskap til Palo Alto brannmur og administrasjonsverktøy (Panorama).

• Erfaring med Cisco WiFi Wlan Controllere

• Kjennskap til ITIL prosesser.

• Erfaring og personlige egenskaper kan veie opp for manglende formell utdanning

 

Personlige egenskaper

I Visolit legger vi stor vekt på å finne de kollegaene som vi tror vil trives hos oss. Vi har et hyggelig, hektisk miljø og vi ser etter deg som har godt humør, liker å samarbeide og er positivt innstilt. Du bør like å ta utfordringer og føle ansvar for å levere godt arbeid, selv under tidspress. Vi setter pris på medarbeidere som er selvgående, tar initiativ, setter kunden i fokus og er strukturerte i sin arbeidsform. Da våre kunder i all hovedsak er norsk og engelskspråklige må du kunne kommunisere godt skriftlig og muntlig på begge språk.

 

Vi tilbyr

En allsidig stilling med mulighet til å jobbe sammen med kompetente kollegaer og komplekse IT-løsninger for fremtiden. Vi tror også du vil finne et inspirerende og godt arbeidsmiljø i et firma med korte beslutningsprosesser, men samtidig et godt utviklet prosessrammeverk. Vi er opptatt av at våre ansatte skal få gode muligheter for personlig og faglig utvikling og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Visolit har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner.», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at Visolit er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Vi har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden. Visolit er i sterk vekst, og hos oss har du store muligheter for videreutvikling.

 

For nœrmere informasjon om stillingen, ta kontakt med Tor Clausen på mobil 966 64 513, Nanna Collett på mobil 975 18 446 eller send søknad til nanna@collettsearch.no

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Visolit – Nettverkskonsulent – Asker, Oslo, Stavanger, Bergen eller Arendal
Flere stillinger Skriv ut