Facebook Twitter LinkedIn E-post

Visolit – Intern Løsningsarkitekt / Kravanalytiker

Visolit – Intern Løsningsarkitekt / Kravanalytiker

Om arbeidsgiveren

Visolit er en av Skandinavias ledende tjenesteleverandør av moderne drifts- og skytjenester til flere tusen kunder. Dette setter store krav til effektive støttesystemer og fremtidsrettede løsninger. Visolit har flere egenutviklede systemer.

HCO Software er en avdeling på litt over 20 personer med ansvar for utvikling av alle interne systemer Visolit benytter for å levere tjenester. Som vår nye Interne Løsningsarkitekt / Kravanalytiker vil du være en sentral del av avdelingen.

Stillingen er nyopprettet og du kan til en viss grad være med på å forme denne selv.

Løsningene som utvikles i HCO Software er sentrale i Visolits ambisiøse strategi. Visolit er et selskap i stor vekst og med et stadig større behov for automatisering og støttesystemer. Prosjekter og aktiviteter prioriteres inn i en langsiktig plan av en styringsgruppe fra ledelsen i selskapet.

 

Arbeidsoppgaver

Du er den personen som forstår en virksomhet både fra et kommersielt og teknisk ståsted. Typiske arbeidsoppgaver:

 

Vi søker deg som:

 

Ønsket bakgrunn:

 

HCO Software er en avdeling med fokus på kompetanse og vi er opptatt av at hver enkelt skal få mulighet til å utvikle seg til å bli gode. Vi er også en sammensveiset gjeng med et godt og sosialt arbeidsmiljø der vi jevnlig arrangerer lønningspils og andre sosiale aktiviteter. Vi verdsetter medmenneskelige kvaliteter. Dette, sammen med at vi jobber med et spennende produkt og en velfungerende utviklingsprosess, gjør at vi håper at du kunne tenke deg å jobbe sammen med oss!

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med Tor Clausen på mobil 966 64 513, Nanna Collett på mobil 975 18 446 eller send søknad til nanna@collettsearch.no

 

 

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Visolit – Intern Løsningsarkitekt / Kravanalytiker
Flere stillinger Skriv ut