Facebook Twitter LinkedIn E-post

Visolit – HR-konsulent

Visolit – HR-konsulent

Visolit har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner.», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at Visolit er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Vi har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden. Visolit er i sterk vekst, og hos oss har du store muligheter for videreutvikling.

Er du vår nye HR-konsulent?

Vi søker nå etter en engasjert og forretningsorientert HR-konsulent til vår HR-avdeling. Avdelingen har et nasjonalt ansvar på tvers av selskapets fem kontorer, og jobber tett mot HR-avdelingen i Sverige. HR-konsulenten vil rapportere til HR-direktør og være sentral i den operasjonelle HR-driften, med et spesielt ansvar for rekruttering og talent management.

 For å lykkes i rollen har du erfaring med rekruttering og annet operasjonelt HR-arbeid. Du jobber selvstendig og strukturert på en proaktiv måte, og du er vant til å veksle fokus mellom operativt og strategisk arbeid.

Som HR-konsulent vil du få ansvar for rekrutteringsprosessen fra A-Å, etablering og oppfølging av et rammeverk for talent management samt løpende personaladministrative oppgaver. Du vil også være sentral i videreutvikling av interne rutiner, retningslinjer og systemer, samt i ulike utviklingsprosjekter. Og på lik linje med resten av HR-avdelingen vil du være en viktig ressursperson for ledere og ansatte i HR-relaterte spørsmål.

Du vil bli del av et hyggelig og forretningsorientert arbeidsmiljø. Embrace knowledge, Achieve together og Empower Change er våre kjerneverdier. Verdiene er viktige for oss. Skal vi lykkes må vi dra i samme retning. Arbeidsted vil være ved vårt hovedkontor i Asker.

Kvalifikasjoner:

For nœrmere informasjon om stillingen, ta kontakt med Tor Clausen på mobil 966 64 513, Nanna Collett på mobil 975 18 446 eller send søknad til nanna@collettsearch.no

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Visolit – HR-konsulent
Flere stillinger Skriv ut