Facebook Twitter LinkedIn E-post

Visolit – Azure Architect – Asker, Oslo, Stavanger, Bergen, Skien eller Arendal

Visolit – Azure Architect – Asker, Oslo, Stavanger, Bergen, Skien eller Arendal

Visolit dundrer videre i satsingen på Cloud og søker målrettet etter profiler med Azure kompetanse. Du må ønske å bli en av oss som brenner for å løfte Visolit og våre kunder inn i fremtidens IT og forretningsplattform – Microsoft Azure!

Vi ser spesielt etter deg som er en spydspiss og «Evangelist» innen ditt fag, som ønsker å overbevise og vise veien til Azure for våre kunder og dine kolleger.

Vi ser også etter deg som er lærevillig og fremoverlent, som vil satse og bli blant de beste, gjennom målrettet fokus på learning-by-doing og sertifiseringer.

Vår leveransemodell bygger på hybride og multi cloud miljøer med SaaS, PaaS og IaaS. Vi er totalleverandør på IT driftstjenester. Du er arkitekten som gir de gode rådene rundt etablering, konsolidering, migrering, integrering, automatisering, monitorering og mye mer. Dette blir din hverdag, med fokus på å bygge kreative og robuste løsninger som passer både kundens behov og Visolit som dens partner på IT.

Du har arbeidet med administrasjon og forvaltning av MS tenant og må ha god erfaring i å etablere og konfigurere løsninger i Azure. Du skal ha kjennskap til og forståelse for subscriptions og hvordan de benyttes. Du må gjerne ha god erfaring med Powershell og være akkurat passe lat, slik at du ser gleden av å automatisere en jobb du må gjøre flere ganger!

Du må ikke la deg skremme av CSP lisenser og bør kunne ha god nok oversikt til å kunne gi de gode råd i forhold til sammensetning av en god og robust skyplattform i Azure.

Du skal jobbe i Visolit Solution Architects avdelingen, et nasjonalt Team med kolleger som er lokalisert i Asker, Bergen, Stavanger og Arendal. Hvilken av disse lokasjonene du vil jobbe fra er opp til deg, men det er samtidig viktig at du bidrar til team spirit og et godt kollegialt miljø på arbeidsplassen.

I avdelingen vår jobber du sammen med Technical Account Managere og Løsningsarkitekter med skarpt fokus på Public og Hybride leveranser. Microsoft Azure er vår prefererte cloud partner, men erfaring med og interesse for andre skyplattformer er ønskelig. Godt miljø med gode og kompetente kolleger gjør at du trives hos oss. Vinnerkulturen, fantastiske kunder og gode muligheter til faglig utvikling er tydelig hos oss!

 

Ønskede kvalifikasjoner:

Gjerne noe av følgende:

– Azure PaaS / IaaS

– Kjennskap til AI, ML, PowerBI

– SaaS generelt

– O365 / M365 (Enterprise)

– EM+S (Enterprise)

– ATP, AIP, Unified Labelling, MFA, Conditional Access – Azure Migrate

– Cloudamize

– AWS

– Security & Compliance

– Governance

– Relevant driftserfaring (server, AD, nettverk, storage, osv)

– CSP Lisens kjennskap og forståelse

– TCO

– Cost&Consumption estimate

– Public Cloud

– Gjerne bakgrunn innen utvikling og kjennskap til DevOps

– PowerShell

– Database

 

Personlighet:

– Inkluderende

– Kreativ

– Utadvent og People Skilled

– Rådgivende og tydelig

– Lærevillig

– En som brenner for drakten og ønsker det beste for kunder og kolleger

 

For nœrmere informasjon om stillingen, ta kontakt med Tor Clausen på mobil 966 64 513, Nanna Collett på mobil 975 18 446 eller send søknad til nanna@collettsearch.no

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Visolit – Azure Architect – Asker, Oslo, Stavanger, Bergen, Skien eller Arendal
Flere stillinger Skriv ut