Facebook Twitter LinkedIn E-post

Sensio / Hospital IT – Salgsleder

Sensio / Hospital IT – Salgsleder

Sensio og Hospital IT har slått seg sammen og blitt en klar norsk markedsleder innen velferds- og omsorgsteknologi. I 2020 omsatte de for totalt NOK 230m. Selskapet vil i stor grad sette agendaen og driver markedet fremover. Det sammenslåtte selskapet vil kunne betjene et større geografisk område med en sterk produkt- og tjenesteportefølje.

Vi har ytterligere vekstambisjoner, både nasjonalt og internasjonalt. Fremover vil vi satse på å bygge distribusjon av løsningene våre i Nord-Europa, enten organisk eller gjennom oppkjøp. Våre kundeforhold er basert på flerårige SaaS avtaler med helse- og omsorgsaktører, og vår ambisjon er å kontinuerlig utvikle programvare og tjenester.

Våre løsninger er etterspurt i markedet og kjennetegnes av en tung satsning på avansert velferdsteknologi og integrerte E helse systemer til helse- og omsorgssektoren. Vi ønsker også å ta en lederrolle innenfor bruk av maskinlæring og AI innenfor dette området fremover.

 

Om stillingen

Vår videre vekst krever at vi finner en talentfull Salgsleder med stor interesse for kombinasjonen teknologi og salg som vil være med på å videreutvikle og lede salgsfunksjonen i selskapet, og det ligger mye ansvar i rollen. Du vil inngå i Sensios ledergruppe, og være ansvarlig for å etablere realistiske salgsmål, strategier og aktiviteter som formidles til det øvrige teamet.

Du vil jobbe sammen med dyktige og ambisiøse kollegaer, samt med intelligente løsninger og teknologi. Videre vil du få en stor grad av innflytelse og oppleve lite byråkrati. Stillingen gir store utviklingsmuligheter i et selskap som opplever stor vekst.

 

Arbeidsoppgaver

 

Ønskede kvalifikasjoner

 

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er flink med mennesker. Både som leder, kollega og overfor kunder. Du er en dyktig formidler og har god skriftlig og muntlig formuleringsevne. Videre er du kreativ, nysgjerrig og synes det er spennende å lære noe nytt. Du er arbeidsom og har gjennomføringskraft samtidig som du er flink til å delegere. Du er både kreativ og strukturert, og en person med et konkurranseinstinkt som trigges av å skape resultater.

 

Hva kan vi tilby?

Vi tilbyr en utfordrende og variert stilling i et spennende arbeidsmiljø med høyt faglig nivå. Vi har konkurransedyktige betingelser og sentral beliggenhet i flotte lokaler og omgivelser ved Akerselva.


Høres dette interessant ut?

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere hos Collett Search & Selection, Nanna Collett på mobil 975 18 446 eller Tor Clausen på mobil 966 64 513.

 

 

 

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Sensio / Hospital IT – Salgsleder
Flere stillinger Skriv ut