Facebook Twitter LinkedIn E-post

Semine – Sales Manager

Semine – Sales Manager

SEMINE utvikler markedets beste AI plattform for å automatisere regnskap og gjøre finansielle data tilgjengelig i nåtid. Vi styrker de menneskelige brukerne med datadrevet innsikt og driver den digitale revolusjonen innenfor økonomifunksjon på et internasjonalt nivå. SEMINE ble grunnlagt i 2016 og skal være aktøren som bidrar til å revolusjonene bransjen.  SEMINE er et av de hurtigst voksende startups i Norden, og en av finalistene til årets Nordic Startup Awards i kategorien beste AI-startup. Vi har brukt 3 år på å utvikle en verdensledende plattform for automatisering av datafangst, kostnadsdistribusjon og automatisk flyt for større virksomheter og regnskapsbyråer. I løpet av det siste året har vi ansatt nærmere 75 ansatte og investert betydelig kapital i vår plattform fra ledende norske investorer. 50 større norske virksomheter har valgt SEMINE som sitt digitaliseringsinitiativ for å endre finansfunksjonen, og vi har flere program for å ta en betydelig markedsposisjon de nærmeste årene.

Ta ditt neste steg i karrieren med tech-kometen Semine!

Trigges du av å bygge nye relasjoner, drive salgsprosesser og se nye produktløsninger for kunden. Lokkes du av tanken på en stilling der du får muligheten til å jobbe med teknisk løsningssalg, med en løsning som er ekstremt skalerbar og som sikter på internasjonal vekst?

Vi vokser, og det i rakettfart, og har ingen planer om å roe ned. Det viktigste vi gjør er å vokse gjennom kunder – og her kommer du inn i bildet!

Vi ser etter deg som har erfaring med å gjennomføre relasjonsbaserte salgsprosesser og forvaltning mot medium til store kunder, og som er sulten på å bli med oss på en utrolig spennende reise mot en ny norsk IT-suksess. Om vi allerede nå har lykkes med å fange din oppmerksomhet – da burde du definitivt lese videre!

Semine – Fra Startup til Scaleup

Semine er et veldig spennende tech-selskap med ambisjonen om å revolusjonere industrien med en AI-plattform som automatiserer regnskap ved hjelp av kunstig intelligens. Vi har tatt steget fra en startup til en scaleup, grunnlaget for å skalere er lagt, og nå er det bare å fortsette veksten – du kommer med andre ord inn til helt riktig tid!

Sales Manager – Semines utstillingsvindu blir sett på som en av våre viktigste ressurser – en sentral rolle med stor S med andre ord!

Her får du et innblikk i hva du kommer til å få jobbe med:

Anskaffe og utvikle nye kunder

Du vil inntre i rollen som løsningsselger i Semine AS. I din rolle vil du starte og gjennomføre verdibaserte salgsprosesser fra A til Å, og sørge for at kunden får nødvendig veiledning og råd til å ta de riktige valgene. Du vil bli en del av salgs- og partnerteamet og rapportere til Chief Commercial Officer direkte. Din hverdag vil bestå av å skape relasjoner til alt fra administrerende direktører, eiere, regnskapssjefer, CFO’er og CTO’er. Du vil fullt og helt eie salgsprosessene til dine kunder, følge opp leads, og sikre gode overleveringer til leveranseteamet når SEMINE skal implementeres. Du vil også drive aktivt oppsalg der hvor Semine har løsninger som kan forbedre kundeopplevelsen.

Bidra til forretningsvekst

Du – en ambisiøs og relasjonsbyggende person

For å lykkes i rollen som Sales Manager er det en fordel med noen års erfaring med løsningssalg eller salg innenfor software i bagasjen. Skulle du også ha en bachelorgrad innenfor salg, økonomi eller marked er du nesten pakket og klar for denne jobben!Er du den som har et sterkt driv og en evne til å drive gjennom løsningssalg? Da kommer stillingen til å passe deg som hånd i hanske. Vi ser nemlig etter deg som er ambisiøs og som ønsker å være med på å sette standarden for hvordan vi forvalter våre kunder. Vi er ikke et stort konsern så det er viktig at du er uredd, tørr å ta egne beslutninger og er fleksibel når det kommer til arbeidsoppgaver. En forutsetning er at du har gode kommunikasjonsevner for å sikre både god ekstern og intern kommunikasjon på både norsk og engelsk.

Har vi ikke klart å overbevise deg enda?

• Ungt og sosialt miljø. Vi er en ung og ambisiøs gjeng som har det like gøy på jobb som etter jobb. Sosiale aktiviteter er ikke sjelden vare og noe vi ønsker å øke fremover nå som vi blir fler og fler – vi setter sterk teamfølelse høyt!

• Reise. Det er store muligheter for å reise for å møte kunder på sin egen hjemmebane selv om det meste går digitalt i disse dager. Hovedsakelig i Norge i første omgang, men også internasjonale markeder vil være en mulighet fremover.

• Utviklingsmuligheter. Rollen gir deg mye ansvar og en unik mulighet til å utføre arbeid du ikke har gjort tidligere – den beste læringen skjer i action! Du kommer inn i ett vekstselskap hvor endring og nye muligheter aldri er langt unn

Høres dette interessant ut?

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med Nanna Collett på mobil 975 18 446 eller Tor Clausen på mobil 966 64 513. Alternativt kan du sende søknad til nanna@collettsearch.no

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Semine – Sales Manager
Flere stillinger Skriv ut