Facebook Twitter LinkedIn E-post

Semine – Partner Development Manager

Semine – Partner Development Manager

Semine utvikler markedets beste AI plattform for å automatisere regnskap og gjøre finansielle data tilgjengelig i nåtid. Vi styrker de menneskelige brukerne med datadrevet innsikt og driver den digitale revolusjonen innenfor økonomifunksjon på et internasjonalt nivå. Selskapet ble grunnlagt i 2015 og skal være aktøren som bidrar til å revolusjonene bransjen. Semine er et av de hurtigst voksende vekstselskapene i Norden. Vi har brukt 3 år på å utvikle en verdensledende plattform for automatisering av datafangst, kostnadsdistribusjon og automatisk flyt for større virksomheter og regnskapsbyråer. I løpet av det siste året har vi ansatt over 80 ansatte og investert betydelig kapital i vår plattform fra ledende norske investorer. 70 større norske virksomheter har valgt SEMINE som sitt digitaliseringsinitiativ for å endre finansfunksjonen, og vi har en klar strategi for å ta en betydelig markedsposisjon de nærmeste årene.

 

Lokkes du av tanken på en stilling der du får muligheten til å jobbe med et stort nettverk av spennende partnere med en løsning som er ekstremt skalerbar? Semine vokser, og det i rakettfart, og vi har ingen planer om å roe ned. Det viktigste vi gjør er å vokse gjennom partnere – og her kommer du inn i bildet.

Vi søker en dyktig Partner Development Manager (PDM) som har erfaring med å forvalte partnere og/eller store kunder, og som er sulten på å bli med Semine på en utrolig reise mot en ny norsk IT-suksess.

 

Arbeidsoppgaver:

 

Erfaring og egenskaper:

 

Ikke nøl med å søke! Vi vurderer kandidater fortløpende og ser frem til å motta søknad fra nettopp deg!

For nœrmere informasjon om stillingen ta kontakt med Nanna Collett, mobil 975 18 446 eller Tor Clausen, mobil 966 64 513 hos Collett Search & Selection eller send søknad til nanna@collettsearch.no. Alle søknadene behandles fortløpende og konfidensielt

 

 

 

 

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Semine – Partner Development Manager
Flere stillinger Skriv ut