Facebook Twitter LinkedIn E-post

Semine – Customer Success Manager (Oslo eller Kristiansand)

Semine – Customer Success Manager (Oslo eller Kristiansand)

SEMINE utvikler markedets beste AI plattform for å automatisere regnskap og gjøre finansielle data tilgjengelig i nåtid. Vi styrker de menneskelige brukerne med datadrevet innsikt og driver den digitale revolusjonen innenfor økonomifunksjon på et internasjonalt nivå. SEMINE ble grunnlagt i 2016 og skal være aktøren som bidrar til å revolusjonene bransjen.  SEMINE er et av de hurtigst voksende startups i Norden, og en av finalistene til årets Nordic Startup Awards i kategorien beste AI-startup. Vi har brukt 3 år på å utvikle en verdensledende plattform for automatisering av datafangst, kostnadsdistribusjon og automatisk flyt for større virksomheter og regnskapsbyråer. I løpet av det siste året har vi ansatt nærmere 75 ansatte og investert betydelig kapital i vår plattform fra ledende norske investorer. 50 større norske virksomheter har valgt SEMINE som sitt digitaliseringsinitiativ for å endre finansfunksjonen, og vi har flere program for å ta en betydelig markedsposisjon de nærmeste årene.

 

SEMINE får stadig flere kunder og vi har solid vekst. Vi søker derfor en Customer Success Manager som vil jobbe tett opp mot nøkkelpersoner hos våre største og strategiske kunder. Du vil gjennom tett samarbeid sørge for en høy grad av kundetilfredshet, samtidig som du bidrar til økt effektivisering og automatisering, samt videre vekst hos disse kundene.

Dette er jobben for deg som blir motivert av å forstå og imøtekomme kundenes ønsker. Du trives med  å sikre at SEMINE har fornøyde kunder som får en mer effektiv og enkel hverdag som følge av SEMINEs løsninger.


Arbeidsoppgaver

 

Kvalifikasjoner

 

Egenskaper

 

Du bidrar til

 

Vi tilbyr

 

Ikke nøl med å søke! Vi vurderer kandidater fortløpende og ser frem til å motta søknad fra nettopp deg!

For nœrmere informasjon om stillingen ta kontakt med Nanna Collett, mobil 975 18 446 eller Tor Clausen, mobil 966 64 513 hos Collett Search & Selection eller send søknad til nanna@collettsearch.no. Alle søknadene behandles fortløpende og konfidensielt.

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Semine – Customer Success Manager (Oslo eller Kristiansand)
Flere stillinger Skriv ut