Facebook Twitter LinkedIn E-post

Om Collett

Fornøyde kunder og kandidater er det vi lever av

Collett Search & Selection er et konsulentfirma innen executive search som ble etablert i 2008 av Nanna N. Collett. Collett har solid erfaring fra HR, rekruttering og omstillingsprosesser og har vært i bransjen i snart 20 år. Siden oppstarten har vi utført et stort antall komplekse oppdrag både innen privat og offentlig sektor. Vi rekrutterer til ulike spesialist- og lederroller enten gjennom annonsert prosess eller ved aktivt søk. Vi vurderer også interne kandidater og team eller bistår med en objektiv vurdering av finalekandidater som klientene har funnet selv.

Våre prosesser er tydelige og etterprøvbare og gjennomføres med respekt, omtanke, diskresjon og, om ønskelig, med konfidensialitet.

Testverktøyene som benyttes holder den høyeste kvalitet og er utviklet i tråd med retningslinjene fra Stiftelsen för Tillämpad Psykologi (STP), Den Britiske Psykologi Foreningen (BPS) og DNV GL. Videre kan de tas på 42 ulike språk og er normert for ulike kulturer. Dette sikrer at resultatet gir en riktig forståelse av kandidatens profil på tvers av landegrensene.

For utenlandske selskap rekrutterer vi norske spesialister med spisskompetanse innenfor ulike områder. Likeledes rekrutterer vi utenlandske spesialister til selskap i Norge. Effektive prosesser med høy kvalitet er sikret gjennom en gode etablert internasjonalt nettverk med gode samarbeidspartnere.

Tjenester

Våre konsulenter

Nanna N. Collett

Nanna N. Collett

Tor Even Clausen

Tor Even Clausen