Facebook Twitter LinkedIn E-post

Norstat – Utvikler

Norstat – Utvikler

Norstat er en av Europas ledende leverandører av datainnsamling og tilbyr tjenester til profesjonelle brukere av markedsanalyse. I 2019 hadde selskapet en omsetning på ca. 450 millioner norske kroner. Norstat gjennomfører mer enn 9 millioner B2C og B2B intervju årlig. Norstat eier et av de største internettpanelene i Europa med mer enn 700 000 rekrutterte respondenter

Norstat har per nå 160 fulltidsansatte og mer enn 1600 intervjuere. Selskapet er etablert i 12 Europeiske land. De holder til i lyse og trivelige lokaler på Fridtjof Nansens plass og har høy trivsel blant sine ansatte.

Norstats hovedeier er Triton.   

 

Vil du være med å bygge nye løsninger fra start? Norstat ekspanderer og søker nå etter en utvikler.

Brenner du for å utvikle nye systemer? Hos Norstat er du velkommen til å være med å diskutere arkitektur samt veivalg for selskapet. Teamet består av engasjerte og kompetente medarbeidere med stor interesse for å utvikle nye løsninger. De ansatte trives svært godt og er stolte over hva de skaper. Vi ser etter deg som har faglig nysgjerrighet, er kreativ, selvstendig og er genuint interessert i å utvikle nye nettbaserte løsninger for å skape forretningsverdi.

Du har noen års arbeidserfaring og er ferdig med bachelor studiene. Norstat har et internasjonalt miljø og det er derfor nødvendig at du behersker norsk og engelsk flytende.

 

Teknisk kompetanse:

 

Følgende personlige egenskaper beskriver deg:

 

   Vi tilbyr

 

Markedets etterspørsel etter løsningene er økende og Norstat er markedsledende. Vi vil derfor gjerne motta søknad fra deg.

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med Tor Clausen på mobil 966 64 513, Nanna Collett på mobil 975 18 446 eller send søknad til nanna@collettsearch.no

 

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Norstat – Utvikler
Flere stillinger Skriv ut