Facebook Twitter LinkedIn E-post

Norstat – Prosjektleder

Norstat – Prosjektleder

Norstat-konsernet har hovedkontor i Oslo og er en av Europas ledende aktører innen datainnsamlingstjenester for markeds- og kundeforskning. Selskapet er for tiden aktiv i 12 europeiske land med en fast stab på 165 årsverk, og ca. 4000 tilsluttede medarbeidere på tvers av sine 22 kontorer. Konsernet har meget god soliditet og omsetningen i 2020 var rett oppunder en halv milliard kroner. Norstat-konsernet dekker hele spekteret av datainnsamlingsmetoder, fra fysiske intervjuer og mystery shopping til sin mest brukte metode som er online undersøkelser med paneler.

Triton Mid-Cap Fund ble majoritetsaksjonær i november 2019. Siden da har Norstat lagt ut på en ambisiøs reise som innebærer ytterligere investeringer i tjenesteutvidelser og kundevekst, samt en konsolidering av markedet via M&A-initiativer. I tillegg er det foretatt ytterligere investeringer i digitalisering og automatisering for å øke kundetilfredshet og driftseffektivitet.

Konsernet ønsker nå å utvide teamet med en ambisiøs prosjektleder til å lede strategiske  IT-initiativer på tvers av konsernet.


Ditt hovedansvar som prosjektleder i Norstat Group vil være

 

Hvem leter vi etter

 

Hva vi tilbyr

Som prosjektleder vil du spille en viktig rolle i Norstat. Du får ansvar for prosjekter med høy synlighet i internasjonale miljøer i et selskap med kontorer over hele Europa. Du vil jobbe med Norstats konsernledelse, ledelsen i hvert respektive land, samt andre kolleger over hele kontinentet for å hjelpe Norstat med å levere i henhold til vekstambisjoner. I tillegg har vi et meget godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og vi holder til i lyse og moderne kontorlokaler på Fridtjof Nansens plass.

Du vil rapportere til CTO.

 

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Nanna Collett, hos Collett Search & Selection på mobil 975 18 446 eller e-post nanna@collettsearch.no, eller bruk skjemaet under for å laste opp CV og søknadsbrev. Se også www.norstat.no

 

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Norstat – Prosjektleder
Flere stillinger Skriv ut