Facebook Twitter LinkedIn E-post

Lindorff – Development Manager

Lindorff – Development Manager

Overordnet beskrivelse av rollen

Du vil være de sentrale bindeleddet mellom IT og forretningssiden. Ansvarlig for å koordinere og prioritere aktiviteter mellom ulike systemutviklingsteam, samt koordinere/forventningsstyre aktiviteter mellom forretning og IT.

 

Ansvar:

Som Development manager er du ansvarlig for:

 

Daglige oppgaver:

 

Personlige egenskaper:

 

Ønskede kvalifikasjoner/erfaring:

 

Fora Development manager deltar på/er ansvarlig for:

 

Hva kan vi tilby deg?

En stilling i en organisasjon med høy faglig kompetanse som satser på ny teknologi, og har høy grad av tverrfaglig samarbeid:

 

IT-avdelingen i Lindorff ønsker å bli enda bedre på det vi gjør – derfor søker vi en Development Manager! IT avdelingen i Lindorff holder til i moderne lokaler på Smestad og er nærmere 50 ansatte, fordelt på Bø, Røyken og Trondheim, samt et internasjonalt team lokalisert i Riga. Hos oss vil du oppleve et uformelt arbeidsmiljøet med en høy trivselsfaktor! Du vil dessuten få gode muligheter til faglig og personlig utvikling. Vi håper at nettopp du blir med og former Lindorff’s fremtidige digitale plattform!

 

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med Tor Clausen på mobil 966 64 513, Nanna Collett på mobil 975 18 446 eller send søknad til nanna@collettsearch.no

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Lindorff – Development Manager
Flere stillinger Skriv ut