Facebook Twitter LinkedIn E-post

Geodata – Web-utvikler

Geodata – Web-utvikler

Som utvikler hos Geodata vil du inngå i en gruppe med nærmere 30 erfarne programmerere i Oslo og Stavanger. Vi jobber hovedsakelig in-house med visuelle og samfunnskritiske løsninger basert på geografiske data. Prosjektene varierer i størrelse og du vil jobbe i team med et bredt spekter av kunder. Vi er ca 150 som jobber i Geodata, hvorav 120 jobber på Oslokontoret.

Hvem er du?

Du har noen års erfaring fra prosjekter hvor du har jobbet med web-utvikling. Du er en full-stack utvikler og har gjerne jobbet med et bredt spekter av teknologier. Du søker hele tiden å lære deg ny teknologi, liker å prate med kunder, finne løsninger på problemer og sørge for at det du og vi leverer har god kvalitet og brukeropplevelse.

Vi tenker at du har variert og god kompetanse på flere av disse områdene:

Du trenger ikke ha dyptgående kunnskap i alle områdene, men bør ha en interesse for teknologien og trives når du kan sette deg inn i noe nytt. Du bør også like å dele av din kunnskap, og kan sette pris på et arbeidsmiljø der delingskultur, frihet under eget ansvar og engasjement er trukket frem som kjennetegn. Vi er en arbeidsgiver som tilrettelegger for alle livsfaser – vi vil satse langsiktig på deg og tilby gode muligheter for videre faglig utvikling.

Hva kan vi gi deg?

Er du usikker på om du er kvalifisert for stillingen? 

Svarer du ja på følgende tre påstander, synes vi du bør søke:

  1. Du ønsker en arbeidsgiver som legger tilrette for faglig utvikling
  2. Du trives i et fagmiljø med in-house prosjekter og flat delingskultur
  3. Du er nysgjerrig på geografisk data i kombinasjon med avansert teknologi

 

I Geodata snakker og skriver vi norsk med hverandre og med kundene våre. Det er derfor et krav at du behersker norsk, svensk eller dansk, eller er i gang med norskopplæring. Det er også viktig at du skriver og snakker engelsk på et nivå som gjør at du kan delta i prosjekter hvor dette kreves i tillegg til norsk-kunnskaper.

For mer informasjon om hvordan det er å jobbe i Geodata kan du lese et intervju av Eirik, som jobber på vårt Stavangerkontor, i kode24.no.

 

Kundehistorier og eksempler

Her kan du se videoer og artikler om spennende kunder og prosjekter vi jobber med:

 

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med Tor Clausen på mobil 966 64 513, Nanna Collett på mobil 975 18 446 eller send søknad til nanna@collettsearch.no

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Geodata – Web-utvikler
Flere stillinger Skriv ut