Facebook Twitter LinkedIn E-post

Geodata – Systemutvikler (2-5 års erfaring) Young Professionals Program – Oslo, Stavanger, Trondheim

Geodata – Systemutvikler (2-5 års erfaring) Young Professionals Program – Oslo, Stavanger, Trondheim

Mot slutten av 2021 vil flere av våre dyktige konsulenter få muligheten til å delta i et program hvor læring, inspirasjon og kunnskapsdeling står sentralt. Deltagerne har til  felles at de har jobbet noen år, men fortsatt er relativt tidlig i karriereløpet. De kommer fra ulike avdelinger og kontorer, og nå åpner vi for å ansette deg rett inn i programmet.

Som systemutvikler i konsulentavdelingen vår vil du kunne jobbe med både brukergrensesnitt/front-end, og back-end med integrasjoner, servere og databaser. I tillegg blir du godt kjent med løsninger fra ESRI, verdens største GIS leverandør.

Vårt Young Professional Program vil være et tilbud for deg som er nysgjerrig og sulten på å kunne jobbe med alle deler av en løsning, kjenner deg klar for mer ansvar og har et ønske om å bli en dyktig teknisk rådgiver.

Din arbeidshverdag?

Utviklingsavdelingen jobber hovedsakelig in-house med visuelle og tekniske løsninger basert på geografiske data. Du vil jobbe i tverrfaglig team med et bredt spekter av kunder. Prosjektene vil varierer i størrelse og varighet.

I vår avdeling har vi tilrettelagt for mye faglig sparring da vi i praksis står fritt til å velge eller tilpasse hvilken teknologi vi ønsker å benytte til hvert prosjekt. Som Microsoft partner velger vi ofte .Net core back-end og React som front-end, men bruker og andre teknologier. På Mobile klienter velger vi både native iOS og React Native.

Typiske ansvarsområder:

Hvem er du?

Du har noen års erfaring som utvikler, gjerne med prosjektbasert tilnærming. Du blir ansett som en kompetent utvikler, og har en forståelse av hvor dine styrker ligger. Du søker hele tiden å lære deg ny teknologi, liker å sparre med andre, finne løsninger på problemer og sørge for at det du leverer har god kvalitet.

Du har kommet godt i gang med arbeidslivet, men kjenner at du er klar for å ta et skritt videre i karrieren. Sannsynligvis ser du på deg selv som en allsidig, engasjert og nysgjerrig person som trives godt når du jobber med andre. Du tar eierskap til din egen utvikling både personlig og faglig, og ser nå etter en arbeidsgiver som har det som skal til for at du skal kunne utvikle deg videre.

Hva kan vi tilby?

Hva inngår i Geodata sitt Young Professional Program:

 

Søk nå, vi behandler alle søknader fortløpende.

 

For nærmere informasjon om stillingen ta kontakt med Nanna Collett (tel: 975 18 446) eller Tor Clausen (tel: 966 64 513), hos Collett Search & Selection.

Alle søknadene behandles fortløpende og konfidensielt.

 

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Geodata – Systemutvikler (2-5 års erfaring) Young Professionals Program – Oslo, Stavanger, Trondheim
Flere stillinger Skriv ut