Facebook Twitter LinkedIn E-post

Geodata – Senior Systemutvikler (Oslo, Stavanger, Trondheim)

Geodata – Senior Systemutvikler (Oslo, Stavanger, Trondheim)

Geodata er en teknologibedrift som er markedsledende i Norge på vårt fagfelt – geografiske informasjonssystemer. Skal du trives hos oss må du like å ta inn over deg ny teknologi. En hverdag byr på varierende arbeidsoppgaver, spennende kundeprosjekter og inspirerende kollegaer.

Blant kundene våre finner du flere av landets kommuner og offentlige organisasjoner som Politiet, Bane Nor, Kystverket og Statens Vegvesen. Du finner også flere kommersielle aktører som Telenor, Altibox, Norgesgruppen og If.

Vi er omtrent 165 personer som jobber i Geodata. De fleste av oss er konsulenter (GIS-konsulenter, systemutviklere og rådgivere), men vi har også en fin gjeng på salg, marked og administrasjon.

Arbeidsmiljøet er ungt og stabilt, folk trives i Geodata. Det viser også den årlige undersøkelsen Great Place to Work der vi har havnet på topp 10 de siste årene. Vi ligger også på Universums toppliste over IT-bedrifter studenter helst vil jobbe i.

Som systemutvikler i konsulentavdelingen vår vil du kunne jobbe med både brukergrensesnitt/front-end, og back-end med integrasjoner, servere og databaser. I tillegg blir du godt kjent med løsninger fra ESRI, verdens største GIS leverandør.

 

Din arbeidshverdag?

Utviklingsavdelingen jobber hovedsakelig in-house med visuelle og tekniske løsninger basert på geografiske data. Du vil jobbe i tverrfaglig team med et bredt spekter av kunder. Prosjektene vil varierer i størrelse og varighet.

I vår avdeling har vi tilrettelagt for mye faglig sparring da vi i praksis står fritt til å velge eller tilpasse hvilken teknologi vi ønsker å benytte til hvert prosjekt. Som Microsoft partner velger vi ofte .Net core back-end og React som front-end, men bruker og andre teknologier. På Mobile klienter velger vi både native iOS og React Native.

Typiske ansvarsområder:

Hvem er du?

Du har noen års erfaring som utvikler, gjerne med prosjektbasert tilnærming. Du blir ansett som en kompetent utvikler, og har en forståelse av hvor dine styrker ligger. Du søker hele tiden å lære deg ny teknologi, liker å sparre med andre, finne løsninger på problemer og sørge for at det du leverer har god kvalitet.

Du har kommet godt i gang med arbeidslivet, men kjenner at du er klar for å ta et skritt videre i karrieren. Sannsynligvis ser du på deg selv som en allsidig, engasjert og nysgjerrig person som trives godt når du jobber med andre. Du tar eierskap til din egen utvikling både personlig og faglig, og ser nå etter en arbeidsgiver som har det som skal til for at du skal kunne utvikle deg videre.

Hva kan vi tilby?

 

Søk nå, vi behandler alle søknader fortløpende.

For nærmere informasjon om stillingen ta kontakt med Nanna Collett (tel: 975 18 446) eller Tor Clausen (tel: 966 64 513), hos Collett Search & Selection.

Alle søknadene behandles fortløpende og konfidensielt.

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Geodata – Senior Systemutvikler (Oslo, Stavanger, Trondheim)
Flere stillinger Skriv ut