Facebook Twitter LinkedIn E-post

Geodata – Senior Prosjektleder

Geodata – Senior Prosjektleder

Geodata er en teknologibedrift som er markedsledende i Norge på vårt fagfelt – geografiske informasjonssystemer. Skal du trives hos oss må du like å ta inn over deg ny teknologi. En hverdag byr på varierende arbeidsoppgaver, spennende kundeprosjekter og inspirerende kollegaer.

Blant kundene våre finner du flere av landets kommuner og offentlige organisasjoner som Politiet, Bane Nor, Kystverket og Statens Vegvesen. Du finner også flere kommersielle aktører som Telenor, Altibox, Norgesgruppen og If.

Vi er omtrent 165 personer som jobber i Geodata. De fleste av oss er konsulenter (GIS-konsulenter, systemutviklere og rådgivere), men vi har også en fin gjeng på salg, marked og administrasjon.

Arbeidsmiljøet er ungt og stabilt, folk trives i Geodata. Det viser også den årlige undersøkelsen Great Place to Work der vi har havnet på topp 10 de siste årene. Vi ligger også på Universums toppliste over IT-bedrifter studenter helst vil jobbe i.

 

Som prosjektleder hos oss vil du lede ett av våre faste leveranseteam. Du vil styre både store, komplekse prosjekter og mindre leveranser for et sett av våre kunder. Sammen leverer dere verdi til kundene, i form av leveranser som samsvarer med kundenes behov. Oppfølging, kundedialog og salg vil derfor være en sentral del av stillingen din, og du vil jobbe tett sammen med selgerne våre. 

Du har ikke personalansvar, men leder konsulentene i det daglige arbeidet og fungerer som limet i leveranseteamet. Du koordinerer oppgaver, og er ansvarlig for at konsulentenes tid utnyttes best mulig. Du styrer også prosjektøkonomien, og er ansvarlig for det forretningsmessige og lønnsomheten i prosjektene.

 

Din kompetanse

I prosjektlederrollen må du være flytende i norsk muntlig og skriftlig, og beherske forretningsengelsk.

 

Hva vi ser etter hos deg 

Som person og prosjektleder kommuniserer du godt i hele organisasjonen, og er en motiverende og samlende leder for ditt leveranseteam. Du er positiv, løsningsorientert og flink til å se det store bildet, samtidig som du har nok IT-teknisk kunnskap til å forstå komplekse problemstillinger. Du er strukturert og sørger for gode rutiner, slik at du har kontroll på status i prosjektene.

 

Hva Geodata tilbyr 

Vi tilbyr deg en nøkkelstilling med mye ansvar, variasjon og fleksibilitet. Som prosjektleder i Geodata blir du en del av et sterkt fagmiljø for prosjektledelse som ivaretas av en egen prosjektavdeling. Her er noe av det vi er mest stolt av:

 

For nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte Tor Clausen på 966 64513 eller Nanna Collett på 975 18 446.

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Geodata – Senior Prosjektleder
Flere stillinger Skriv ut