Facebook Twitter LinkedIn E-post

Fearnley Business Management – Business Manager (Shipping)

Fearnley Business Management – Business Manager (Shipping)

Fearnley Securities AS, et selskap i Astrup Fearnley Gruppen, tilrettelegger og forvalter prosjekter innenfor hovedsakelig eiendom og shipping/offshore. Med ca. 450.000 kvm eiendom og ca. 35 skip fordelt på totalt 65 prosjekter, forvalter selskapet en av Norges største eiendoms- og shippingporteføljer. Ca. 25 medarbeidere arbeider med prosjektfinansiering og forvaltning og holder til i sentrale lokaler på Grev Wedels plass 9 sentralt i Kvadraturen i Oslo sentrum. Hele Astrup Fearnley Gruppen flytter til nyoppussede lokaler i Dronning Eufemias gate 8 før sommeren 2021.

Astrup Fearnley Gruppen er et av verdens ledende megler- og finanskonsern innen shipping, offshore og energi. Fearnley Securities AS utgjør konsernets gren innen finansielle tjenester og er en betydelig aktør innen investment banking. Gruppen sysselsetter 350 personer i Norge og utlandet. Se for øvrig www.fearnleys.com. Fearnley Business Management AS (FBM) er et datterselskap av Fearnley Securities AS (FS). Selskapet utfører finansiell forvaltning og forretningsførsel for eiendom- og shippingprosjekter tilrettelagt av Fearnley Securities AS.

Fearnley Business Management er finansiell forvalter (forretningsførsel) av selskaper tilrettelagt av Fearnley Securities innen shipping og eiendom (prosjektselskaper). Prosjektselskapene eier skip eller eiendom som er finansiert av bank og egenkapital fra profesjonelle investorer. Som Business Manager vil du ha ansvar for den finansielle forvaltningen av en portefølje av prosjektselskaper, men vil også ta aktivt del i kommersielle og tekniske oppgaver knyttet til prosjektselskapenes drift. Stillingen innebærer en variasjon av selvstendig arbeid og samarbeid med prosjektmeglere i Fearnley Securities. Stillingen det søkes til vil forvalte prosjektselskaper innen shipping/offshore.

Arbeidsoppgaver

Ønskede kvalifikasjoner

Rett kandidat har høyere økonomisk utdanning og solid operativ erfaring, gjerne fra shipping. Solid erfaring vil kunne veie opp for manglende formell utdannelse. Vi søker deg med interesse for forvaltning, finans og drift av selskaper, samt interesse for shipping som bransje. Du må beherske regnskap, skatt og selskapsrett godt. Du må også ha gode engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.

Personlige egenskaper

Vi tilbyr

 

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Nanna Collett, hos Collett Search & Selection på mobil 975 18 446 eller e-post nanna@collettsearch.no, eller bruk skjemaet under for å laste opp CV og søknadsbrev.

 

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Fearnley Business Management – Business Manager (Shipping)
Flere stillinger Skriv ut