Facebook Twitter LinkedIn E-post

Fearnley Business Management – Business Manager (Shipping)

Fearnley Business Management – Business Manager (Shipping)

Fearnley Securities AS, et selskap i Astrup Fearnley Gruppen, tilrettelegger og forvalter prosjekter innenfor hovedsakelig eiendom og shipping/offshore. Med ca. 450.000 kvm eiendom og ca 30 skip fordelt på totalt 65 prosjekter forvalter selskapet en av Norges største eiendoms- og shippingporteføljer. Ca 25 medarbeidere arbeider med prosjektfinansiering og forvaltning og holder til i moderne lokaler på Grev Wedels plass 9 sentralt i Kvadraturen i Oslo sentrum.

Morselskapet Astrup Fearnley AS er et av verdens ledende selskaper innen skips-, offshore- og gassmegling. Fearnley Securities AS er i tillegg en betydelig aktør innen investment banking. Konsernet sysselsetter 350 personer i Norge og utlandet. Se for øvrig www.fearnleys.com. Fearnley Business Management AS er et datterselskap av Fearnley Securities AS. Selskapet utfører forretningsførsel for eiendom- og shippingprosjekter tilrettelagt av Fearnley Securities AS.

Fearnley Business Management (FBM) har oppfølging av et antall selskaper tilrettelagt av Fearnley Securities AS (FS) innen shipping og eiendom. Selskapene eier skip og eiendom som er finansiert av bank og egenkapital fra investorer. Selskapet består av 13 medarbeidere med solid erfaring og kompetanse innen blant annet regnskap, skatt og selskapsstruktur. Som Business Manager vil du ha ansvar for den finansielle oppfølgning av en portefølje av shippingselskaper, men vil også ta aktivt del i kommersielle oppgaver knyttet til selskapenes drift. Stillingen innebærer en variasjon av selvstendig arbeid og samarbeid med prosjektmeglere i FS.

Arbeidsoppgaver

Ønskede kvalifikasjoner

Rett kandidat har høyere økonomisk utdanning og solid operativ erfaring, gjerne fra shipping. Solid erfaring vil kunne veie opp for manglende formell utdannelse. Vi søker deg med interesse for regnskap, skatt, selskapsrett og shipping som bransje. Du må beherske engelsk godt, både muntlig og skriftlig.

Personlige egenskaper

Vi tilbyr

 

For nœrmere informasjon om stillingen ta kontakt med Nanna Collett, mobil 975 18 446 eller Tor Clausen, mobil 966 64 513 hos Collett Search & Selection eller send søknad til nanna@collettsearch.no. Alle søknadene behandles fortløpende og konfidensielt.

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Fearnley Business Management – Business Manager (Shipping)
Flere stillinger Skriv ut