Facebook Twitter LinkedIn E-post

Fearnley Business Management – Business Manager (Eiendom)

Fearnley Business Management – Business Manager (Eiendom)

Fearnley Securities AS, et selskap i Astrup Fearnley Gruppen, tilrettelegger og forvalter prosjekter innenfor eiendom og shipping/offshore. Med ca. 450.000 kvm eiendom og ca. 30 skip fordelt på totalt 65 prosjekter, forvalter selskapet en av Norges største eiendoms- og shippingporteføljer. Ca. 25 medarbeidere arbeider med prosjektfinansiering og forvaltning og vil fra juni 2021 holde til i nyoppussede lokaler i Dronning Eufemias gate 8.

Astrup Fearnley Gruppen er et av verdens ledende megler- og finanskonsern innen shipping, offshore og energi. Fearnley Securities AS utgjør konsernets gren innen finansielle tjenester og er en betydelig aktør innen investment banking. Gruppen sysselsetter 350 personer i Norge og utlandet. Se for øvrig www.fearnleys.com. Fearnley Business Management AS (FBM) er et datterselskap av Fearnley Securities AS (FS). Selskapet utfører finansiell forvaltning og forretningsførsel for eiendoms- og shippingprosjekter tilrettelagt av Fearnley Securities AS.

Fearnley Business Management er finansiell forvalter av selskaper tilrettelagt av Fearnley Securities innen eiendom og shipping (prosjektselskaper). Prosjektselskapene eier eiendom eller skip som er finansiert av bank og egenkapital fra profesjonelle investorer. Som Business Manager vil du ha ansvar for den finansielle forvaltningen av en portefølje av prosjektselskaper, men vil også ta aktivt del i kommersielle og tekniske oppgaver knyttet til prosjektselskapenes drift. Stillingen innebærer en variasjon av selvstendig arbeid og samarbeid med prosjektmeglere i Fearnley Securities. I rollen som Business Manager Eiendom vil du forvalte prosjektselskaper innen eiendom.

Arbeidsoppgaver

Ønskede kvalifikasjoner

Rett kandidat har høyere økonomisk utdanning og solid operativ erfaring, gjerne fra eiendomsbransjen. Solid erfaring vil kunne veie opp for manglende formell utdannelse. Vi søker deg med interesse for forvaltning, finans og drift av selskaper, samt interesse for eiendom som bransje. Du må beherske regnskap, skatt og selskapsrett godt.

Personlige egenskaper

Vi tilbyr

 

For nærmere informasjon om stillingen ta kontakt med Nanna Collett (tel: 975 18 446) eller
Tor Clausen (tel: 966 64 513), hos Collett Search & Selection. Du kan også sende søknad til nanna@collettsearch.no. Alle søknadene behandles fortløpende og konfidensielt.

 

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Fearnley Business Management – Business Manager (Eiendom)
Flere stillinger Skriv ut