Facebook Twitter LinkedIn E-post

Diplom-Is – Digital Forretningsutvikler

Diplom-Is – Digital Forretningsutvikler

Om arbeidsgiveren:

Diplom-Is er en av Norges mest kjente merkevarer og Hele Norges Iskrem. Selskapet har lange tradisjoner og har gledet både liten og stor siden oppstarten i 1931. Diplom-Is AS er et heleid datterselskap av TINE SA og er ledende i iskremkategorien i Norge. Vi produserer og markedsfører iskrem og frosne desserter under varemerkene Diplom-Is, Mövenpick, Mars Ice Creams og Nestlé. Blant våre viktigste merkevarer er Royal, Dream, Krone-Is, Pin-Up, Lollipop, Sandwich, Lykken og Gullpinne. Hvert år lanserer vi nye spennende produkter. Vårt produksjonsanlegg ligger på Gjelleråsen, rett utenfor Oslo. I tillegg har vi avdelinger i Brevik, Stavanger, Bergen, Trondheim og Harstad. Vi selger ca 30.000.000 liter iskrem årlig og omsetter for ca. en milliard kroner. Selskapet har i gjennomsnitt 540 medarbeidere gjennom året.

Diplom-Is søker en dedikert Digital forretningsutvikler til en spennende nyopprettet stiling.

Som Digital forretningsutvikler vil du bidra til at selskapet identifiserer, iverksetter og benytter teknologiske løsninger som gir Diplom-Is økt konkurransekraft gjennom mer brukervennlige, rasjonelle og effektive IT løsninger. Stillingen rapporterer til Økonomidirektør.

 

Stillingens hovedoppgaver:

 

Ønskede kvalifikasjoner:

 

Personlige egenskaper:

 

Vi tilbyr:

 

En skikkelig god is kan alltid skape et kjærkomment øyeblikk eller spre glede til alle rundt deg. Vær med oss å skape de gode øyeblikkene sammen med oss!

Søknad med vedlagt CV ønskes snarest mulig.

Vi gjør oppmerksom på at det i forkant av en ansettelse kan bli foretatt en bakgrunnssjekk før ansettelse av aktuell kandidat.

 

Les gjerne mer om hvordan det er å jobbe hos oss her:

https://www.visbrosjyre.no/Diplom_is/WebView/

Se vår hjemmeside: www.diplom-is.no

 

For nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte Tor Clausen på 966 64513 eller Nanna Collett på 975 18 446.

 

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Diplom-Is – Digital Forretningsutvikler
Flere stillinger Skriv ut