Facebook Twitter LinkedIn E-post

Clarksons Platou Project Finance AS – Forretningsfører (Business Manager)

Clarksons Platou Project Finance AS – Forretningsfører (Business Manager)

Litt om oss

Clarksons Platou Project Finance AS er en ledende aktør innen prosjektsyndikering og prosjektfinansiering innenfor shipping- og offshoremarkedet.

Vi er en fullintegrert del av Clarksons Plc., verdens største skipsmeglerforetak notert på London Stock Exchange, og benytter potensialet til å ha nær kontakt med skipsmeglere, redere, skipsforvaltere, finansinstitusjoner, advokater og konsulenter over hele verden.

Vi har en egen virksomhet som leverer regnskaps-, økonomi- og management tjenester og er et autorisert regnskapsførerfirma. Vi søker en Business Manager til vårt team innenfor dette virksomhetsområdet som i dag består av syv medarbeidere hvorav fem business managere, en COO og 1 project coordinator.

 

Litt om stillingen

I rollen som Business Manager vil du få en egen prosjektportefølje bestående av norske investeringsselskaper uten ansatte som i hovedsak er rederier. Disse prosjektene kan være organisert som aksjeselskaper eller deltakerliknede selskaper. Aksjonærene /deltagerne i disse prosjektene er våre investorer og altså også våre kunder. Arbeidsoppgavene er varierte og omfatter blant annet ansvar for:

· regnskap fra A til Å inklusive utarbeidelse av skatteskjema;

· behandling av skatte- og avgiftsmessige forhold og problemstillinger;

· rapportering, budsjettering, likviditetsstyring;

· controller funksjon;

· deltagelse i styremøter som styrets sekretær og selskapsmøter/generalforsamlinger;

· utarbeidelse av referater fra møter og noen typer selskapsavtaler;

· utstrakt kommunikasjon med styremedlemmene, investorene, øvrige managere, banker, långivere, advokater og revisorer;

· bistå og gjennomføre egenkapitaltransaksjoner som f.eks. nyemisjoner og kapitalutdelinger;

· bistand ved restrukturering og refinansiering og

· oppstart av nye prosjekter og avvikling av eksisterende prosjekter.

 

Ønskede kvalifikasjoner

* Utdannelse fortrinnsvis fra regnskap eller finans, gjerne autorisert regnskapsfører * noen års arbeidserfaring med regnskap fra A-Å og fra tilsvarende eller liknende oppgaver * interesse for regnskap, økonomistyring, skatte-, avgifts- og selskapsrett * gode IT-kunnskaper, særlig i Excel

* gode kommunikasjonsevner * flytende i norsk og god i engelsk både muntlig og skriftlig * lærevillig.

Vi benytter blant annet Visma Business, OneStop Reporting, Cantor Controller og Microsoft Office pakken.

 

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som har gode samarbeidsevner, jobber selvstendig, holder deg faglig oppdatert, er strukturert, løsningsorientert og initiativrik og som trives med at arbeidsdagen ikke alltid er forutsigbar da vi stadig møter nye utfordringer i takt med at vi får nye prosjekter og det innføres nye regulatoriske endringer.

 

Vi tilbyr blant annet

Konkurransedyktige lønns-, pensjons- og forsikringsbetingelser, bedriftshelsetjeneste, moderne lokaler, god og rimelig kantineordning, trivelige kollegaer og et sosialt miljø, stor grad av selvstendighet i et profesjonelt og faglig sterkt miljø, opplæring, utviklingsmuligheter og fleksibel arbeidstid, hjemme PC og mobiltelefon.

 

Ikke vent med å søke! Vi vurderer kandidater fortløpende og er klar til å ansette rett person med det samme.

For nœrmere informasjon om stillingen ta kontakt med Nanna Collett, mobil 975 18 446 eller Tor Clausen, mobil 966 64 513 hos Collett Search & Selection eller send søknad til nanna@collettsearch.no. Alle søknadene behandles fortløpende og konfidensielt.

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Clarksons Platou Project Finance AS – Forretningsfører (Business Manager)
Flere stillinger Skriv ut