Facebook Twitter LinkedIn E-post

Agra – Leder SAP og BI

Agra – Leder SAP og BI

Agra er et av Skandinavias største merkevarebaserte næringsmiddelkonsern og er eier av Mills AS i Norge, Stryhn’s i Danmark og Foodmark i Sverige. Agra IT er en stabsavdeling med 11 ansatte, fordelt i tre team; Digitalisering og IT-support, Teknisk IT og SAP/BI. Avdelingen er ansvarlig for IT-driften i alle tre konsernselskapene og supporterer rundt 650 brukere. Vår misjon er å bidra til konkurransekraft gjennom digitalisering og smart bruk av IT.

Stillingen som Leder SAP og BI er nyopprettet. Vi søker deg som ønsker å videreutvikle konsernets SAP og BI-løsning slik at disse systemene bidrar til konsernets konkurransekraft. Du vil lede konsernets overgang til en ny generasjon SAP og BI-løsninger samtidig som du er operativ.

Stillingen vil være plassert i Mills AS og rapportere til Leder, Agra IT.

Dine hovedarbeidsoppgaver vil være:

Vi ser etter deg som har:

Vi ser for oss at du evner å jobbe med flere prosjekter samtidig, kan samarbeide godt med nøkkelpersoner og har god gjennomslagskraft. Du er iboende nysgjerrig på hvordan IT kan bidra til økt konkurransekraft og ser de beste løsningene i et konsernperspektiv.

Velkommen til oss!

I Mills er vi opptatt av verdiene våre: engasjement, lagspill, målfokus og nysgjerrighet. Det bygger kulturen vi lever i og gir oss retning for jobben vi gjør i fellesskap. Å jobbe hos Mills er krevende, med høye forventninger til kompetanse, vilje og samarbeidsevner. Nettopp derfor satses du skikkelig på som medarbeider, både sosialt og faglig, fra første dag. Vårt mål er å være en av Norges beste arbeidsplasser.

Hos oss får du blant annet mulighet til å delta i vårt eget lederutviklingsprogram Agra Academy og ta del i et uformelt miljø med svært kompetente og hyggelige kolleger. For at du skal ha det best mulig hos oss tilbyr vi også firmahytter i både Norge og Spania, treningstilbud, gode forsikring- og pensjonsordninger, konkurransedyktige betingelser og stor mulighet til faglig og personlig utvikling i et av Norges flotteste bygg ved en av Oslos fineste parker.

Søknadsfrist for stillingen er 3. november 2019, men søk gjerne før den tid. Innkommende søknader vurderes forløpende. Søknadene behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. For nærmere informasjon om stillingen, kontakt Nanna Collett på mobil 975 18 446 eller send søknad til nanna@collettsearch.no. Alternativt kan du kontakte Tor Clausen på mobil 966 64 513.

 

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Agra – Leder SAP og BI
Flere stillinger Skriv ut