Facebook Twitter LinkedIn E-post

Accenture – Senior Teknisk Arkitekt

Accenture – Senior Teknisk Arkitekt

Brenner du for teknologi og innovative løsninger? Trives du med å tegne og forklare de store linjene, samtidig som du fortsatt har praktisk kompetanse på kodelinjenivå? Liker du å utvikle kreative og gode løsninger i kryssfunksjonelle team, hvor dere spiller på hverandre for å ta en brukerhistorie fra idé til funksjonalitet hos sluttbruker? Trigges du av å bruke teknologi kreativt og bidra på samfunnsnyttige prosjekter som er med å gjøre en forskjell – for bransjer, økonomier og liv – så kan Accenture være stedet for deg.

Hvem er du
Du er en dyktig og løsningsorientert arkitekt/senior-utvikler, med lidenskap for løsningsarkitektur, teknologi, programmering, arkitektur og komplekse faglige utfordringer. Du har minimum ti års relevant erfaring, og snakker flytende norsk og engelsk. I tillegg til har du høyere IT-utdannelse.

Du bør ha en eller flere av følgende kvalifikasjoner:

 

Hvorfor Accenture:

1. Vi jobber sammen på banebrytende prosjekter

Et eksempel er Autosys som er et smidig utviklingsprosjekt (PS2000 SOL) som omfatter omskriving av en kompleks stormaskinløsning til en distribuert mikrotjenestearkitektur utviklet på Java og Spring Boot. Terminalvinduer skal skiftes ut med moderne og responsiv frontend basert på ReactJS. Prosjektet har også stort fokus på testautomatisering og DevOps. Dette prosjektet ble presentert på JavaZone i 2018 med presentasjonen Autosys Kjøretøy på rett vei! https://vimeo.com/289520920

Vi jobber også med svært spennende prosjekter på KLP, NAV, Telenor, Direktorat for E-helse, UKA i Trondheim og mange flere. Fellestrekkene for disse prosjektene er bruk av teknologier som Java, Spring, Spring Boot, Kafka, React, Docker, Kubernetes, AWS, Azure, GCP, med mer.

2. Vi har et sterkt fagmiljø

Accenture investerer i din faglig utvikling utenfor prosjektet slik at man fortløpende bygger sterk kompetanse gjennom interne/eksterne kurs, konferanser og sertifiseringer. I tillegg finnes det en rekke interne faggrupper med fokus på arkitektur, AI, frontend-utvikling, DevOps, backend/microservices, test og mye mer. I disse faggruppene er det fortløpende svært høy aktivitet med foredrag, hackfester og generelt et brennende engasjement for å diskutere og prøve ut ny teknologi

3. Vi jobber innovativt i vårt Liquid Studio

Vi har Liquid Studios som er våre innovasjonssentre i hele verden. Her lager vi innovative prototyper og programvare for å hjelpe våre kunder med å levere ideer og konsepter. I Oslo har vi et eget kontor i sentrum (ved Stortinget) hvor vi fortløpende jobber både internt og med kunder på innovative løsninger og teknologi.

4. Vi vektlegger samhold og trivsel

Vi har ansattgoder og initiativer som hytter i Hemsedal, diverse idrettsgrupper og muligheter for deg å engasjere deg innen frivillighet, sosiale grupper og initiativer. Under normale omstendigheter har vi en rekke sosiale sammenkomster i løpet av året (Accenture-fest, Technology-fest, Trysil-tur, etc.). Som konsulenter verdsetter vi å ha det hyggelig og sosialt sammen for å bygge samhold og trivsel, og den siste tiden har vi videreført dette til den digitale hverdagen.

5. Vi er dyktige til å dyrke talenter på alle nivåer

Vi tilbyr en langsiktig karriere, hvor du hele tiden vil utfordres, utvikle deg og vokse. Vi fokuserer på å bygge videre på styrkene dine og maksimere potensialet ditt, og du får egen karriereveileder i denne prosessen. Mangfold er noe vi jobber aktivt med, og alle skal få like muligheter basert på prestasjoner og ambisjoner hos oss.

 

Håper vi kan ha det gøy sammen på et av våre spennende prosjekter!

Mvh,
Tonny Gundersen
Avdelingsleder, Intelligent Engineering Services, Accenture Technology

Høres dette interessant ut?

For nœrmere informasjon om stillingen, ta kontakt med Tor Clausen på mobil 966 64 513, Nanna Collett på mobil 975 18 446 eller send søknad til nanna@collettsearch.no

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Accenture – Senior Teknisk Arkitekt
Flere stillinger Skriv ut