Facebook Twitter LinkedIn E-post

Accenture – Data Management & Integration-utviklere – Oslo og Stavanger

Accenture – Data Management & Integration-utviklere – Oslo og Stavanger

Accentures Applied Intelligence-avdeling ser etter erfarne Data Management & Integration-utviklere. I Applied Intelligence fokuserer vi på å få god innsikt i data som så kan gjøres om til konkrete tiltak. Vi kombinerer A.I, Big Data, Visual Intelligence og Data Management med vår kompetanse innenfor forskjellige industrier for å hjelpe våre kunder i en alt mer komplisert digital verden.

Hvorfor Accenture og vårt team?

Fordi folk liker å jobbe her; arbeidet vi gjør er utfordrende, interessant og meningsfylt. Samtidig er vi opptatt av å se den enkelte og sørge for trivsel gjennom god kommunikasjon, støtte, gi ansvar og sørge for en god balanse mellom jobb og fritid.

I Accenture Applied Intelligence er vi rundt 25 dedikerte menn og kvinner spredt ut på fagmiljøene AI/ML, Big Data, Data Management og Visual Intelligence & Analytics. Vi jobber i tverrfaglige team på store og små prosjekter hos spennende kunder. Vi tilbyr en unik karriereopplevelse og enestående mulighet for å vokse og avansere både profesjonelt og personlig.

Vi er opptatt av relasjonsbygging og at vi alle er lagspillere drevet mot et felles mål. Samtidig liker vi å utfordre våre ansatte og gi dem muligheten til å skinne og lykkes.

Les mer om oss her: https://www.accenture.com/no-en/applied-intelligence-index

Alle digitale prosjekter krever at kvalitetsdata er på plass før fremtidens løsninger kan bygges. Som Data Management & Integration utvikler i Accenture vil du jobbe tett med kunden, i både store og små prosjekter for å:

Du vil få mulighet til å være med i alle faser av prosjekter fra kravanalyse, design og utvikling, til testing og produksjonssetting. Du vil jobbe i tverrfaglige team bestående av ressurser med kompetanse innen blant annet big data, data management, datavisualisering, kunstig intelligens og maskinlæring.

Her er noen av dine fremtidige kolleger:

 

Hvilke ferdigheter og erfaringer ser vi etter?

Vi ser etter deg som har Høyere utdanning innen relevant fagfelt og 3-6 års erfaring innen ett eller flere av områdene under:

 

I tillegg til dette vil vi også at du:

Hva vi spesifikt kan tilby:

Accenture verdsetter mangfold og oppfordrer folk med ulik bakgrunn, kjønn, alder, etnisitet, kultur, nasjonalitet, religion og livssyn, funksjonshemming, seksuell orientering og kjønnsidentitet om å søke. Vi jobber kontinuerlig for å skape et inkluderende arbeidsmiljø som aktivt omfavner og utnytter mangfoldet i organisasjonen. Vi vil gjerne invitere deg til å bli en del av dette mangfoldet!

 

For nœrmere informasjon om stillingen, ta kontakt med Tor Clausen på mobil 966 64 513, Nanna Collett på mobil 975 18 446 eller send søknad til nanna@collettsearch.no

 

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Accenture – Data Management & Integration-utviklere – Oslo og Stavanger
Flere stillinger Skriv ut