Facebook Twitter LinkedIn E-post

Accenture – Cloud Senior Manager / Associate Director

Accenture – Cloud Senior Manager / Associate Director

Accenture søker en Cloud Senior Manager / Associate Director

Brenner du for teknologi og innovative løsninger? Trives du med å tegne og forklare de store linjene, samtidig som du fortsatt har praktisk kompetanse på kodelinjenivå? Liker du å utvikle kreative og gode løsninger i kryssfunksjonelle team, hvor dere spiller på hverandre for å ta en brukerhistorie fra idé til funksjonalitet hos sluttbruker? Trigges du av å bruke teknologi kreativt og bidra på samfunnsnyttige prosjekter som er med å gjøre en forskjell – for bransjer, økonomier og liv – så kan Accenture være stedet for deg.

 

Om stillingen

Accenture har mange spennende kundeprosjekter på gang, hvor tekniske arkitekter spiller en svært viktig rolle i å bringe innovative og gode løsninger som dekker kundens behov med moderne teknologi.

Stillingen er i vårt Intelligent Engineering Services (IES) team- den største undergruppen i  vår teknologiavdeling som er Accentures største forretningsområde. IES er vår mest tekniske undergruppe med ca. 100 ansatte, og her jobber tekniske arkitekter og utviklere med Accentures største prosjekter. Her finner du mange kompetente og sosiale kollegaer.

Stillingen er nyopprettet, og dette er derfor en veldig fin mulighet til selv vœre med på å forme stillingen.

 

Om deg

Du vil lede et fokusområde rundt cloud og cloud-teknologi i avdelingen. Du vil vœre ansvarlig for prosjektledelse og leveranse, samt for å vise teknisk dybdekompetanse og teknisk salg i dialog med våre kunder. I tillegg vil du få fagansvar og ansvar for ressurser.

Du bør ha en eller flere av følgende kvalifikasjoner:

– 10+ år med relevant erfaring

– Erfaring som teknisk arkitekt / sjefsarkitekt

– Erfaring og ekspertise med Azure cloud, Google cloud, Amazon cloud eller lignende

– Gjerne også erfaring med Java, .Net, Docker, Kubernetes og lignende

– Stor fordel med konsulentbakgrunn

– Fordel med erfaring innen teknisk salg og teknisk prosjektledelse

 

For nœrmere informasjon om stillingen, ta kontakt med Tor Clausen på mobil 966 64 513, Nanna Collett på mobil 975 18 446 eller send søknad til nanna@collettsearch.no

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Accenture – Cloud Senior Manager / Associate Director
Flere stillinger Skriv ut