Facebook Twitter LinkedIn E-post

Accenture – Applied Intelligence Lead Architect – Oslo

Accenture – Applied Intelligence Lead Architect – Oslo

Accentures Applied Intelligence-avdeling ser etter Lead Architect

Accentures Applied Intelligence-avdeling ser etter en erfaren og faglig dyktig Lead Architect som vil være med og drive frem vekst innenfor Analytics-området. I Applied Intelligence fokuserer vi på å få god innsikt i data som så kan gjøres om til konkrete tiltak. Vi kombinerer Big Data, Data Management, Datavisualisering og Kunstig Intelligens med vår kompetanse innenfor forskjellige industrier for å hjelpe våre kunder i en alt mer komplisert digital verden.

Hvorfor Accenture og vårt team?

Fordi folk liker å jobbe her; arbeidet vi gjør er utfordrende, interessant og meningsfylt. Samtidig er vi opptatt av å se den enkelte og sørge for trivsel gjennom god kommunikasjon, støtte, gi ansvar og sørge for en god balanse mellom jobb og fritid.

I Accenture Applied Intelligence er vi over 30 dedikerte kvinner og menn spredt ut på fagmiljøene Data Science, AI/ML, Big Data, Data Management og Visual Intelligence & Analytics. Vi jobber i tverrfaglige team på store og små prosjekter hos spennende kunder. Vi tilbyr en unik karriereopplevelse og enestående mulighet for å vokse og avansere både profesjonelt og personlig. Vi er opptatt av relasjonsbygging og at vi alle er lagspillere drevet mot et felles mål. Samtidig liker vi å utfordre våre ansatte og gi dem muligheten til å skinne og lykkes. Les mer om oss her: https://www.accenture.com/no-en/applied-intelligence-index

Stillingen er basert i Oslo, rapporterer til leder for Applied Intelligence i Norge og vil inngå i Applied Intelligence sin ledergruppe.

Rollebeskrivelse

Alle digitale prosjekter krever at en god løsningsdesign er på plass før fremtidens løsninger kan bygges. Som Lead Architect for Applied Intelligence i Accenture vil du jobbe tett med flere kunder i både store og små prosjekter for å designe en moderne, helhetlig og skalerbar totalløsning som ivaretar krav innenfor ytelse, brukervennlighet og sikkerhet.

Du vil i tillegg utgjøre en sentral del av lederteamet i Applied Intelligence, som består av de mest erfarne ressursene i avdelingen. Du vil få et ansvar for drive frem vekst innenfor Analytics-området, noe som vil skje i tett samarbeid med Accenture sine industrigrupperinger og respektive kundeteam.

Du vil få mulighet til å være med i alle faser av prosjekter fra kravanalyse, design og utvikling, til testing og produksjonssetting. Du vil jobbe i tverrfaglige team bestående av ressurser med kompetanse innen blant annet Big Data, Data Management, Skyløsninger, Datavarehus, Datavisualisering, Kunstig Intelligens og Maskinlæring.

Hvilke ferdigheter og erfaringer ser vi etter?

Vi ser etter deg som har minst 10 års erfaring fra å jobbe med Analytics-relaterte løsninger, og er trygg i rollen som Arkitekt. Du bør ha solid kompetanse innen ett eller flere av områdene under:

* Design og implementering av moderne dataplattformer og arkitektur

* Data governance, data management, data integration (f.eks. Informatica)

* BigData-løsninger (f.eks. Hadoop, NoSQL)

* Visual analytics (f.eks. Qlik, Tableau, Power BI)

* Kunstig intelligens (F.eks. Virtuelle agenter, maskinlæring, deep learning)

* Smidig prosjektmetodikk og leveranseverktøy (f.eks. Jira, Confluence, GitHub)

I tillegg til dette vil vi også at du:

* Jobber godt i team og liker å hjelpe andre

* Er god til å skape vekst og muligheter innenfor Analytics-området

* Har høyt fokus på å levere verdi for sluttbruker og oppdragsgiver

* Har gode skriftlige og muntlige / presentasjonsferdigheter, både på norsk og engelsk

* Sterk interesse for å utvikle din egen teknologi, industri og fagekspertise

Her er noen av dine fremtidige kolleger: * Johan Ekström, leder for Applied Intelligence Norge, (LinkedIn) * Mozhgan Tavakolifard, Norwegian Data Science Lead (LinkedIn) * Jon Olav Abeland, leder for Applied Intelligence Stavanger (LinkedIn) * Niloufar Adrians, Data Integration Associate Manager (LinkedIn) * Siri Larsen, AI Consultant (LinkedIn) * Annette Raabe, Consultant, (LinkedIn) * Dean Dettman, Nordic Data Management Chapter Lead (LinkedIn)

Hva vi spesifikt kan tilby:

* Faglig utvikling inkludert ditt eget øremerkede budsjett til kompetanseheving. Dette kan brukes til kursing, sertifisering, konferanser eller andre læringsaktiviteter

* Konkurransedyktig lønn, gode bonusordninger, tjenestepensjonsordninger, aksjesparing samt at foreldrepermisjon dekkes utover NAVs betingelser opp til 12G

* Et bredt utvalg av sport og interessegrupper, bl.a. fotball, løping, fjellsport og e-sport

* Større og mindre sosiale samlinger som lønningspils og årsfester

* Månedlige communitymøter med fokus på faglig og profesjonell utvikling

 

For nœrmere informasjon om stillingen, ta kontakt med Tor Clausen på mobil 966 64 513, Nanna Collett på mobil 975 18 446 eller send søknad til nanna@collettsearch.no

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Accenture – Applied Intelligence Lead Architect – Oslo
Flere stillinger Skriv ut