Facebook Twitter LinkedIn E-post

Geodata – GIS Systemspesialist

Geodata – GIS Systemspesialist

Geodata er en teknologibedrift som er markedsledende i Norge på sitt fagfelt – geografiske informasjonssystemer. Det er et flott sted å jobbe om du liker å utforske og lære deg å ta i bruk ny teknologi. En hverdag byr på varierende arbeidsoppgaver, spennende kundeprosjekter og inspirerende kollegaer.

Blant kundene finner du flere av landets kommuner og offentlige organisasjoner som Politiet, Bane Nor, Kystverket og Statens Vegvesen. Du finner også flere kommersielle aktører som Telenor, Altibox, Norgesgruppen og If.

Det er omtrent 120 personer som jobber i Geodata. De fleste er konsulenter (GIS-konsulenter, systemutviklere og rådgivere), men de har også en fin gjeng på salg, marked og administrasjon.

Arbeidsmiljøet er ungt og stabilt, folk trives i Geodata. Det viser også den årlige undersøkelsen Great Place to Work der de har havnet på topp 10 de siste årene. De ligger også på Universums toppliste over IT-bedrifter studenter helst vil jobbe i.

GIS SYSTEMSPESIALIST

Geodata vil ha flere kollegaer i Oslo og søker GIS systemspesialister.

Som GIS systemspesialist i Geodata inngår du i en gruppe med erfarne kollegaer. Geodata jobber med visuell og spennende teknologi basert på geografiske data. Kundene er både private og offentlige aktører fra hele landet. Du vil jobbe på tvers av ulike teknologier i prosjekter med forskjellig størrelse og varighet.

TYPISKE ARBEIDSOPPGAVER

HVEM ER DU?

Vi ser etter en kollega med bred IT-teknisk forståelse og synes kartteknologi er spennende. Om du har kjennskap til teknologien fra Esri er det en fordel, men ingen forutsetning – du vil få en god og grundig opplæring i dette her hos oss. Er du en GIS-mekaniker som synes det er gøy å gi råd, løse problemstillinger og koble teknologi sammen for å finne løsningen kunden vår trenger, får du muligheten til det hos oss.

Vi ser gjerne at du har kjennskap til moderne webteknologi og webtrender (web applikasjoner, web services, service oriented arkitektur), og hvis du kjenner til skytjenester som Azure, AWS og containerteknologier som Docker, så er det supert.

PERSONLIGE EGENSKAPER

Det er i kontakt og samarbeid med kundene våre at vi finner de beste løsningene. En god dialog med kunder er derfor viktig, og du må trives med en slik rolle. Utforming av kravspesifikasjoner og design skjer i tett samarbeid med kunden, og du vil spille en viktig rolle i dette arbeidet. Som GIS systemspesialist betyr det at du må ta eierskap til oppgavene dine og at du viser deg som trygg, kompetent og erfaren.

I Geodata snakker og skriver vi norsk med hverandre og med kundene våre. Det er derfor et krav at du behersker norsk, svensk eller dansk på et høyt nivå. Det er også viktig at du skriver og snakker engelsk på et nivå som gjør at du kan delta i prosjekter hvor dette kreves i tillegg til norsk-kunnskaper.

GEODATA TILBYR

Synes du dette høres interessant ut? Kontakt Nanna Collett på mobil 975 18 446 eller nanna@collettsearch.no.

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Geodata – GIS Systemspesialist
Flere stillinger Skriv ut