Facebook Twitter LinkedIn E-post

Geodata – Erfaren og kreativ utvikler – Oslo og Stavanger

Geodata – Erfaren og kreativ utvikler – Oslo og Stavanger

Erfaren og kreativ utvikler – Oslo og Stavanger

Vi trenger flere erfarne og kreative utviklere som er opptatt av gode brukeropplevelser.

Som utvikler hos Geodata vil du inngå i en gruppe med over 20 erfarne programmerere i Oslo og Stavanger. Avdelingen jobber hovedsakelig in-house med visuelle og spennende kartløsninger for et bredt spekter av kunder. Prosjektene varierer i størrelse og du vil jobbe med oppdatert teknologi. En utvikler hos Geodata vil kunne jobbe med både brukergrensesnitt/front-end, og back-end med integrasjoner, servere og databaser.

Typiske ansvarsområder i stillingen vil være:

Utviklingsprosjektene er hovedsakelig webløsninger basert på HTML og JavaScript på toppen av Microsoft .Net-plattformen.

Geodata jobber også med desktop-, web services- og mobil-utvikling. Løsningene som leveres er ofte integrert mot andre systemer, og inkluderer gjerne:

Hvem er du?

Du brenner helt klart for systemutvikling og har en fin bredde i din tekniske kompetanse. Du jobber gjerne på tvers av ulike teknologier og har erfaring med HTML, Javascript og .net. I tillegg er du opptatt av å skape gode brukeropplevelser. Du liker å jobbe direkte med kunder i alle faser av et prosjekt, fra tilbud til kravspesifikasjoner, design og utvikling.

Sannsynligvis ser du på deg selv som en allsidig, engasjert og nysgjerrig person som trives godt når du jobber i lag med andre. Du tar eierskap til din egen utvikling både personlig og faglig. Hvis du ønsker å være ansatt ved vårt Stavanger-kontor, må du ha muligheten til å være en del i Oslo, og du er komfortabel med å benytte Skype og lignende verktøy for å samarbeide med kollegaer og kunder utenfor kontoret.

Dette får du som utvikler hos Geodata

Arbeidssted er Stavanger eller Oslo. I Stavanger holder vi til i IPark.

I Geodata snakker og skriver de norsk med hverandre og med kundene. Det er derfor et krav at du behersker norsk, svensk eller dansk på et høyt nivå. Det er også viktig at du skriver og snakker engelsk på et nivå som gjør at du kan delta i prosjekter hvor dette kreves i tillegg til norsk-kunnskaper.

Hvordan søke?

Ikke vent med å søke! Vi vurderer kandidater fortløpende og er klar til å ansette rett person med det samme.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Nanna Collett, mobil 975 18 446, nanna@collettsearch.no

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Geodata – Erfaren og kreativ utvikler – Oslo og Stavanger
Flere stillinger Skriv ut