Facebook Twitter LinkedIn E-post

Accenture – Arkitekt – Health & Public Services

Accenture – Arkitekt – Health & Public Services

Vi søker erfarne konsulenter innen arkitektur til Technology Consulting i Health & Public Services

Den digitale revolusjonen forandrer alt og den er overalt – den forandrer hvordan vi jobber og samhandler. Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som har en unik bredde og dybde av konsulenttjenester. Vi leverer tjenester innen digitalisering, strategi, rådgivning, teknologi og outsourcing. Med over 425.000 ansatte og 5.000 kunder i 40 bransjer i mer enn 120 land er vi en av verdens fremste rådgivere innenfor teknologi. Vi har unik innsikt i hvordan ny teknologi kan brukes for å løse dagens og fremtidens utfordringer.

Brenner du for modernisering og digitalisering av offentlig sektor?

Velg en karriere i Accenture.

Teknologi utvikler seg raskere enn noen gang og i vår digitale tidsalder blir IT kanskje den viktigste strategiske driveren for bærekraft og vekst. I vår Consulting avdeling i Helse- og offentlig sektor hjelper vi det offentlige Norge med å utvikle konkrete teknologistrategier og realisere disse gjennom smarte investeringer.

Vil du være med på reisen i å modernisere og digitalisere offentlig sektor gjennom å ta i bruk ny teknologi som AI, analyticsløsninger, cloud og Internet of Things og Big Data? Vil du rådgi våre kunder i hvordan de kan levere raskere leveransemodeller og hvilke konsekvenser dette får for virksomheten, eller hvordan man kan kombinere modernisering av legacy løsninger og samtidig levere raske gevinster?

 

Typiske arbeidsoppgaver

 Om deg

Det er positivt om

 Hvorfor jobbe i Health & Public Services

 Hva vi kan tilby

Accenture verdsetter mangfold og oppfordrer folk med ulik bakgrunn, kjønn, alder, etnisitet, kultur, nasjonalitet, religion og livssyn, funksjonshemming, seksuell orientering og kjønnsidentitet om å søke. Vi jobber kontinuerlig for å skape et inkluderende arbeidsmiljø som aktivt omfavner og utnytter mangfoldet i organisasjonen. Vi vil gjerne invitere deg til å bli en del av dette mangfoldet!

Synes du dette høres interessant ut? Kontakt Nanna Collett hos Collett Search & Selection på mobil 975 18 446 eller nanna@collettsearch.no.

www.collettsearch.no

 

Last opp søknadsbrev

Last opp CV

Accenture – Arkitekt – Health & Public Services
Flere stillinger Skriv ut